Danmarks Privatskoleforening har fået lavet en opgave, som jeg virkelig gerne vil kredittere dem for. I anledning af, at de skulle flytte til nye lokaler, fik de lavet udsmykning til vægge i både gang- og fællesarealer, mødelokaler og på kontorerne. Udsmykningen består primært af fritlagte fotos af børn i forskellige aldre, vægfolier i naturlig størrelse, der leger rundt i lokalerne.

DP_boern

Ud over børn er folier med bla. skoletasker, overtøj, støvler og bogbunker samt værdiord en del af den dynamiske udsmykning. Så snart man træder indenfor i disse lokaler, er man ikke et øjeblik i tvivl om, at disse mennesker arbejder med børn og deres læring og trivsel, og at de har en så oprigtig interesse for netop børn, at de ønsker at have dem omkring sig hele tiden. Det er da sympatisk!

Desuden matcher lokalerne nu i den grad det visuelle udtryk, som foreningens tryksager bærer præg af, dels med en stor rigdom af billeder fra privatskoler, hvoraf mange er fritlagte så de kan leve frit i layoutet, dels med de grafiske elementer som bla store, sorte flader, samt typografisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.