Med en uddannelse fra Visuel Kommunikation, Danmarks Designskole (i dag KADK), og godt 20 års erfaring fra bla. design-, undervisnings-, rådgivnings- og konsulentbranchen, har givet mig et skarpt øje for helhed som detalje, inden for en bred vifte af designdiscipliner og formidlingsopgaver.

Min styrke ligger i den indledende idé-, research- og udviklingsfase, hvor den analytiske tilgang ofte er nødvendig.

Indlevelse og nysgerrighed kendetegner min tilgang til designfaget. Det er mit eksistensgrundlag i mit professionelle virke, hvad enten det er i dialogen med kunden, en analytisk tilgang til en opgave, en opgaves visuelle tilblivelse eller formidling i form af artikler, foredrag, undervisning, o.lign. – En tilgang til faget der har åbnet mange spændende oplevelser, blandt andet gode kunderelationer, juryarbejde, foredrag, forfatterskab, anmeldelser, mm. Mit store engagement og formidlingsbehov skinner bla. igennem på min blog “En visuel synsvinkel“, FaceBook-siden “Se dig for” og Podcasten “Se dig for” samt min Instagram-profil med hashtagget #sedigfor.

Udtalelser fra kunder

Herunder finder du udtagelser fra personer, som jeg har arbejdet tæt sammen med (udtalelser fra studerende, deltagere til workshops, foredrag, o.lign kan læses i dette link):

“I contacted one of the finest designers I know, graphic designer, educator, and author Christina Bruun Olsson (…) My recollection of the experience is that Christina and I had much in common as creative practitioners, a commonality which served the design process up until the point where a divergence in our areas of expertise emerged, and it was clear that I was a musician/composer, and Christina was a designer. I remember watching in awe as Christina revealed the company’s new visual identity …” – Ricketts, Bobby, “Designing a Social Architecture for Personal Leadership in the 21st Century: The Autonomous Realization Tetrad (ART)” (2018). Critical and Creative inking Capstones Collection. 365.

“Christina har en særlig god forståelse for at arbejde grafisk i rum, og udstillingsgrafik er et af hendes stærke specialer. Hun er meget idérig, kreativ og passioneret, og ualmindelig dygtig til at udvikle et udstillingsdesign, der passer til den historie, der formidles. Man kan fornemme et kreativt overskud, når man arbejder sammen med Christina, som kommer til udtryk i skæve, nytænkende og til tider humoristiske design.”
– Marie Ørstedholm, Forsknings- og formidlingschef, M/S Museet for Søfart

“Ditt blikk må være verdt millioner”
– Gitte Skjønneberg, Underviser på det norske universitet; OlsoMet

“Jeg gad godt besøge indersiden af Christinas hoved for en dag. Derinde bliver et hurtigt brief på 5-6 ord oversat til lige præcis den tegning eller det piktogram, du ikke vidste, du forestillede dig. Jeg forstår ikke, hvordan hun gør det, men netop denne evne er grunden til, at vi har brugt Christina til at lave illustrationerne til blogindlæggene på BRO Kommunikations blog, BRO Blog, i flere år. Du finder ikke en flinkere og skarpere grafiker til illustrationer på denne side af Saturn”
– Kathrine Louise Nielsen, BRO Kommunikation

“Christina formår at give med- og modspil – hele tiden med det for øje, at frembringe et flot resultat, som alle kan være stolte af. Det er første gang jeg har arbejdet sammen med Christina, men det er ikke sidste gang, for Christina er i særklasse. Jeg er ganske enkelt imponeret og stolt af at have arbejdet sammen med en så kompetent og kreativ håndværker”
– Käthe Munk Ryom, Akademikerne

“Christina fornemmede meget hurtigt, hvilken ånd og stemning, der skulle præge Abildgaard-bogen, og hun var særdeles innovativ og indlevende i sine valg af skrifttyper, stilistiske virkemidler og opsætning. Resultatet blev en sjældent helstøbt bog …”
– Sven Bjerkhof, Redaktør, Statens Museum for Kunst

“Hendes process og kreativitet i research og udviklingsfasen viser en designer, der kommer hele vejen rundt om kundens problemstilling, og hun har en sjælden evne til netop at se, hvad i kundens særkende der bør træde frem. Uanset om det er en visuel identitet eller et enkelt delprojekt”
– Dorte Krogh, Direktør i Krogh&Co Designbureau

“Det var en fornøjelse at opleve Christina præsentere logoet på en seriøs, uhøjtidelig måde, der både var overbevisende og fik smilet frem undervejs”
– Simon Bek Rasmussen, Projektkonsulent, Aarhus Maskinmesterskole

“Christina lyser i den grad op på scenen, med kreativitet, livsglæde og gå-på-mod”
– Susanne Stormer, Vice President, Corporate Sustainability, Novo Nordisk

“Med mange gode ideer og kreative indspark fik Christina skabt et design, der passede godt til KOMBITs brand og som samtidig var både smukt og nemt at bruge”
– Susanne Rasmussen, Senior Konsulent, KOMBIT

Læs interview fra Inform fra 2005

Curriculum Vitae
Referencer
Kontakt & Priser