Foredrag kan tage udgangspunkt i et specifikt emne eller anledning eller være en generel visuel eller håndværksmæssig inspirations-indsprøjning. Jeg har i over 25 år holdt foredrag for små som store forsamlinger – på uddannelsesinstitutioner, biblioteker, i fagforeninger og virksomheder.

Efter at jeg udgav bogen “SE DIG FOR –  100 hverdagsmotiver” i 2019, har jeg holdt en del foredrag specifikt om dette emne.

Og netop i SE DIG FOR-regi –  gerne i forlængelse af et foredrag – er det meget relevant med byvandringer, hvor vi påfører os de “visuelle briller” og har fokus på bla. streetart, patina, humor,  sammenhænge, farver, mønstre, o.lign.  Vandringen kan også fungere som et dynamisk foredrag  i sig selv. I en gruppe på ca. 10 personer, får vi i fællesskab øjnene op for og diskuterer de mange visuelle detaljer, vi støder på undervejs. Målgruppen er bred, for alle kan have gavn af at iagttage sine omgivelser. Det kan derfor både være en gruppe der på forhånd er visuelt interesseret eller en gruppe der ikke vidste at de kunne blive begejstret over denne disciplin.

Turene kan have fokus på et specifikt tema, f.eks. udelukkende skiltning, butikvinduernes layout, streetart, o.lign. eller stå åben for al inspiration undervejs.

“Christinas måde at se tingene på er meget ny og forfriskende”

Læs flere udtalelser

Byvandring