Se dig for – Gåtur med Sofie

Sofie på 33 år vil gøre kunst mere tilgængelig og uhøjtidelig, og så samler hun på visuel hverdagspoesi. Hun ønsker at voksne bliver bedre til at lege og være til stede i nuet, og det er der god mulighed for på denne gåtur, der er som en eksplosion af farver, former, motiver, materialer, osv. Kom med en tur på Vesterbro og få åbnet din visuelle bevidsthed.

Se dig for – Gåtur med Anne

Anne på 50 år er sygeplejeske. Med sit effektive blik får hun øje på en hel del på sine ture i nabolaget, og det er heldigt, for der er meget at finde i det herlige, farverige Sydhavnen. På vores korte tur får vi derfor studeret alt fra maskinledninger til botanik, trillebører og frisurer. Følg med på tur i Annes kvarter.

Se dig for – Gåtur med Karsten

Karsten på 66 studerer og fotograferer bla. arkitektur. Har du haft din gang på Østerbro i København har du derfor med sikkerhed mødt ham stå og beundre et vindue eller et gyngestativ, og der er stor sandsynlighed for at han kommer igen senere på dagen, for at studere detaljen i et andet lys. Kom med Karsten på en af hans mange hverdagsture.

Se dig for – Gåtur med Malene

Malene på 37 år er grafisk designer. På trods af sin visuelle erfaring kan en hverdag med et børnehavebarn give mange overraskende og lærerige visuelle oplevelser. Et barns umættelige nysgerrighed og lyst til at lære har Malene også kunne udnytte til sin fordel, ved at introducere visuelle skattejagter på vej til børnehaven om morgen. Kom med Malene på tur indre by, hvor vi møder både søslanger og måske løver …

Se dig for – Gåtur med Christian

Christian på 40 år er i fuld gang med at uddanne sig til arkæolog. Med en baggrund i både designbranchen og i streetartmiljøet er han fuld af gode ideer og ser mange muligheder, og han er ikke bleg for at sætte ”se dig for”-udfordringen på spidsen under vores tur på Christianshavn. Det bliver en tur over toppede brosten, kanaler og pladser, mens vi bogstavelig talt havde et øje på hver finger. Kom med på en mere end spændende gåtur med Christian.

Se dig for – Gåtur med Marie

Marie på 42 år, er arkitekt og hun har to drenge, hun er meget fascineret af naturen og holder af at fotografere. Kom med på en af Maries hverdagsgåture i hendes naboområde; Østre Anlæg i København, hvor vi ser nærmere på naturen i byen.

Se dig for – Gåtur med Pia

Pia på 56 år arbejder i en blomsterbutik og er fascineret af naturens ofte smukke forfald. Og så er Pia så heldig, at hun ser tilfældigt opståede hjerter overalt. Kom med på en af Pias hverdagsgåture i det regnvåde og varierende lokalområde bag Den Gamle TV-by i Søborg.

Se dig for – Gåtur med Beate

Beate på 51 år er marketingmanager. Hun er nysgerrig og frisk på nye udfordringer og har derfor taget “se dig for”-ideen så bogstaveligt, at hun jævnligt slår op i bogen for at udfordre sig selv på et nyt emne. Kom med Beate på en gåtur i hendes barndomsland, nemlig området ved Slotsholmen.

Se dig for – Gåtur med Lisbet

Lisbet på 53 er skoleleder og glad for de mange pudsige ord og sætninger, der opstår i gadebilledet. Hun har i det hele taget et øje på hver finger, hvilket gør at en gåtur med hende bliver et helt eventyr. Kom med på en af Lisbets hverdagsgåture i lokalområdet omkring Frederiksberg Allé.

Se dig for – Gåtur med Erik

Erik på 50 år arbejder som specialist inden for digitalisering af fotos. Han får ofte øje på sjove, tilfældigt opståede ansigter men ser også efter motiver med farver, former eller kompositioner med æstetisk værdi. Kom med på en af Eriks hverdagsgåture; en lille, daglig rute fra Øresund Metrostation til hans arbejde.