Mit faglige netværk er omfangsrigt og dygtigt og består af mange brancher, der dækker mange forskellige kompetencer på design-, kunst-, kultur- og kommunikationsområdet som dækker bla. digital-, lyd- og skriftdesignere, illustratorer, rentegnere, trykkere, skribenter, fotografer, mv.)
– Et uundværligt netværk, når man som jeg er en meget nysgerrig sjæl med en enkeltmandsvirksomhed bag sig.

Medlemskaber:

Det er med stolthed, at jeg er medlem af Museomix, hvor jeg kan få stor indsigt og inspiration og selv gøre stor gavn med min tilgang til og interesse for museumsverdenen med formidling til både børn og voksne.

Hver 14. dag mødes jeg med den københavnske afdeling af Ladies Drawing Nights, et kreativt arbejdende fællesskab med fokus gensidig inspiration inden for bla. arbejdsmetoder og materialer.

Når der en sjælden gang er brug for at trække stikket helt for at samle tankerne om et bestemt projekt – senest at skrive en bog – tager jeg til Ørslev Kloster Refugium. Bag de smukke og metertykke mure er der ro og mange forskellige  slags inspirerende og arbejdsomme mennesker.

Jeg har desuden i mange år bla. været medlem af RealDania Byg-klubben, Danske Kunsthåndværkere, Design denmark og HK-grafisk.

Herunder en rigtig god håndfuld samarbejdspartnere, som jeg har mange års erfaring i at samarbejde med:
Strategisk designrådgivning Dorte Krogh
Journalist Signe Tonsberg, Tonsberg Tekst
Grafisk Designer, Ulla Korgaard, Designeriet
Fotograf Ebbe Forup 
Grafiker Alice Steinmeier