Tilbage til “Formidling”

En underviser “svømmer” i evalueringsskemaer, hvilket jeg vil udnytte mig af her, i et forsøg på at lave en lidt objektiv beskrivelse af mig selv som formidler:

“Synes at Christina er vildt inspirerende og fedt at hun er så engageret. Man kan virkelig mærke at hun brænder for det.”

“Jeg har aldrig mødt en så engageret underviser som Christina. Både i undervisningen og i feedback på opgaver.”

“Smittende begejstring.”

“Super engagaret, inspirerende og motiverende underviser.”

“Christinas måde at se tingene på er meget ny og forfriskende og det tror jeg mange på DGH vil få glæde af”

“Engageret, rolig, saglig, objektiv, vedkommende, ny vinkel, overblik, meget konstruktiv motiverende, skarp og altid gode argumenter”

“Rigtig god til konstruktiv men hård kritik men på en blød og god måde”

“Skærer ind til benet, men på en retfærdig og konstruktiv måde”

“God til at sige de mindre gode ting på en måde således at man tager dem til sig … dejlig glad og engageret”

 

Anbefaling fra KADK-studerende, 2017 

“Christina Bruun Olsson var min underviser og bachelorvejleder, da jeg studerede visual kommunikation på Designskolen, KADK. Hun er en utrolig dygtig mentor, der forstår at inspirere studenrende til at yde deres bedste. Jeg har deltaget i mange af Christinas workshops, og hun kan blive ved med at lære mig nye teknikker og tips. Hun er en skøn person, der formår at levere design på et højt niveau gennem en legende og kreativ process.”

Christina Bruun
Kandidatstuderende på Experience Design, Manchester

 

Citat fra Den Grafiske Højskoles hjemmeside:

“Formlære hjalp mig med at bryde grænser. Før holdt jeg mig til en masse tommelfingerregler og linjer, så jeg var sikker på, at det, jeg lavede, blev pænt. Men at noget er pænt kan faktisk gøre det temmelig kedeligt at se på. Som min inspirerende lærer har sagt: Det skal ikke være pænt – det skal være spændende! Min horisont for layout er udvidet, og nu kan jeg sætte faglige ord på, om noget fungerer eller ej. Folk lytter mere intenst, når de står over for en person med noget læring i ryggen, og som kan argumentere for sin sag.”

Trine Løwe Kristoffersen
Grafisk designer
De Gule Sider A/S