Der er er så mange farver overalt omkring os, at de drukner hinanden i kampen om vores opmærksomhed. Vælger du at fokusere på een bestemt farve f.eks. på turen fra togstationen og hen til arbejdspladsen, vil du blive overrasket over, hvad og hvor meget der har denne specifikke farve. Udover et øget fokus på farver, vil du opdage hverdagsmotiver, som du aldrig før har lagt mærke til.

På en studietur til Berlin med "Ladies Drawing Night Cph" udførte vi opgaven for første gang, og vi opdagede, at det var en fantastisk sjov proces – og ikke mindst resultat – vi fik ud af at se billederne samlet i vores fotobibliotek på mobilerne. Vi har derfor gentaget succesen og taget over 900 billeder fra Sydhavnen i København. Vi fik hver en farve at have ansvar for og har efterfølgende sammensat billederne til en farvefrise på 3x21 m. Frisen kan ses på Byens Hegn ved Sluseholmen frem til juni 2019. (Tak til fotograf Ebbe Forup for de fine fotos fra ferniseringen:)

Vi fotograferede over 6 mdr for at få forskellige årstider og vejr med på billederne, og vi har været ude i alle hjørner af denne Københavnske bydel. Vi fik hver en farve, som vi havde ansvar for hvilket hjælper til at skærpe fokus på netop denne farve. Det var lidt af et puslespil og udvælgelsesproces at få billederne sat sammen og der blev lavet en del testprints og -ophængninger for at finde frem til den optimale størrelse motiver.

Læs her bogen om værket og processen bag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.