Under en grundig oprydning, faldt jeg over et par skuffer fyldt med Go-Card postkort, som jeg har samlet gennem 15 år. Sikke en skat!

Det slog mig, at de sammenlagt kunne danne et fint portræt af den forskelligartede og brogede Go-Card-målgruppe (min egen udvikling gennem 15 år?) og ikke mindst Go-Card-kortenes store mangfoldighed i stilarter. Herunder 3 forsøg på portrætter hver dannet af 10-20 forskellige kort. Fælles for dem alle er, at de umiddelbart virker kaotiske men ved nærmere eftersyn dukker der former og linjer frem, som danner en sammenhæng striberne imellem. Det var lidt af en opgave i at dekomponere …

På kortet herunder er jeg speciel glad for mikset af øje/næse/hånd-området samt den dybe udskæring ved brystet, som går fra at være en hæklet plaid til en langhåret, hvid pels der ender i et par tunge bryster:

GoCard-illustration_1

 

Det rolige område ved mund/hage/hals/skulder herunder gør sig rigtig godt til den meget komplekse illustration. Læg mærke til linjen der løber fra stribe til stribe ned langs venstre skulder og arm. Samt ikke mindst det lille øje der er placeret i panden!

GoCard-illustration_2

 

Eksemplet herunder er meget kaotisk og svært tilgængeligt, men linjen der tegner højre skulder og arm fungerer flot mit i dette kaos 🙂

GoCard-illustration_3

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.