Jeg har en svaghed for disse nymodens QR-koder, som man efterhånden ser på alt.

Bruges den rigtigt som medie, kan den give direkte adgang til en ekstra oplevelse. Desværre bruger mange den som adgang til deres hjemmeside, en kedelig gentagelse af selve webadressen, som typisk står et sted i nærheden. En frygtelig misforståelse, som blot gør den nysgerrige helt til grin og efterlader ham/hende med en dårlig oplevelse af virksomheden/produktet/andet. At jeg selv kom til at sætte en QR-kode bag på mit visitkort undskylder jer. Jeg blev som så mange vildt begejstret over at det var så nemt at få en webadresse omsat til grafik …

Og hvilken grafik … disse kvadratiske, sort/hvide felter er så smukke. Som et fingeraftryk er de helt unikke og deres varierede opbygning lægger op til leg ligesom stregkoden igennem mange år har gjort det. På denne blog kan man se mange kreative situationer og udgaver af QR-koder.

Da mit nye website kom til verden skulle det naturligvis fejres med pomt og pragt, og den helt unikke kode er nu foreviget som sirligt korsstingsbroderi og som perleplade:

Christina Bruun Olsson broderi

Christina Bruun Olsson perleplade

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.