Det er så fascinerende at tage udgangspunkt i hverdagens små pudsigheder, og det bedste er, at det er et uudtømmeligt emne. Alt hvad vi gør og omgiver os med, som f.eks. at køre i tog, ordne have, hente børn i institution, skrive indkøbsseddel, kan bruges og omsættes til sjove ideer. Jeg selv har netop været afsluttet projektet Mandalaantropologi, hvor indholdet i private tasker blev omsat til symmetriske mandalamønstre så “ligegyldige” ting blev til poetiske.

Netop fotografiet har den fordel, at det kan bruges dokumentarisk, så det ER virkeligheden der vises i motivet, omend den har været igennem kreative tanker og hænder inden fotoshoot – en effekt der netop gør nedenstående foto-projekt så overbevisende og morsom.

Det er  fotografen Tom Lakeman der har fået den helt igennem vidunderlige idé, at omsætte indkøbssedler til konkrete retter – og på en indkøbsseddel står der jo ofte andet end madvarer 😉

Måske Facebookgruppen Byens Sedler eller billedkunstneren Henrik Kirkeby Aspjur kan finde på noget sjovt at bruge de mange sedler til 🙂 Forleden lagde han et billede på sin  instragramprofil af en postit hvor der nederst på listen efter; kylling, brocolli, rød peber, gulerod, karrypasta, kokosmælk og bønnespirer OGSÅ stod Bente. Hrmmm, på hvilken hylde mon man kan finde hende?

Læs evt mere om Tom Lakemans projekt her på Bores Panda.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.