Jeg har netop fået sendt nedenstående foto tv. af en tidligere kollega. Det er en avisannonce, som reklamerer for Carlsbergbyen. I beskeden skriver hun “De må da være lige noget for dig? Overvejer om det er dig der står bag?”

Carlsbergbyen

 

Det er det desværre ikke, men derimod Wibroe, Duckert & Partners der må tage æren. Men hun må kende mig særdeles godt, for jeg var selv faldet pladask over annoncen for et par dage tilbage og sidenhen fotograferet en plakat fra et busstoppested fra samme serie, så jeg kunne dele min begejstring herinde på bloggen.

Først og fremmest er det en genial idé at “bygge” på et fundament af kultur og miljø, som layoutet så flot visualiserer. Det kontrastfulde møde mellem de to motiv-kategorier – statisk byggeri med lige linjer og organisk dynamik – er iøjenfaldende og meget effektfuldt. Man stopper op et øjeblik for at skabe en sammenhæng … OG denne sammenhæng er håndværksmæssig flot udført, idet linjerne motiverne imellem, smelter sammen. Det er virkelig til at blive heltglad af på en grå november-dag 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.