Jeg skal lige love for, at jeg spærrede øjnene op, da jeg i forbindelse med en workshop, som jeg var ude at holde på Danmarks Designskole, kom forbi en lille udstilling med bachelor-projekter i et gennemgangsrum. Oppe af den ene væg stod en masonitplade med en lille maskine, hængende i nogle vejer, og den lille maskine knoklede minituiøst derudaf i små ryk, frem og tilbage, frem og tilbage, mens den tegnede små korte, sammenhængende streger på et stort ark papir.

Morten-Kantsø_2

Ved siden af denne Storm-P-installation, stod en computer med flg. eksperimenter på film samt en lille montre fyldt med skitsebøger og andet guf fra en større process – en undersøgelse om hvordan musik ser ud. Projektet “En nede, seks tilbage – How does music look like?” er lavet af studerende på Visuel Kommunikation; Morten Kantsø.

Morten-Kantsø_5

 

Dvæl ved disse skønne visueliseringer herunder, en form for ejendommelig infografik over de audio bevægelser, som The Beatles album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band danner. Og gå ind på Morten Kantsøs hjemmeside og læs mere om hans spændende projekt.

Morten-Kantsø_4

Morten-Kantsø_3

Morten-Kantsø_1

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.