I forbindelse med Dansk Arkitektur Centers (DAC) udstilling “Show me your model” var vi til endnu en fantastisk børne- og familieworkshop på DAC, og igen stod Julie Dufour Wiese (arkitekt og formidler) parat med dagens udfordring og materiale: at bygge  en model i 1:100 ud af tape … og kun tape. Der var alverdens forskellige slags tape at vælge imellem, og vi fik hver udleveret en lille person, som skulle placeres på den færdige model.

Jeg vil med stolthed her vise min 12-årige datters løsning, en pavillion til afslapning med placering i Fælledparken. Bemærk adgangen til pavillionen, som er stærkt inspireret af Oslo’s Opera. Det er blevet en meget organisk og dynamisk velproportioneret og balanceret skulptur – waw! Og i øvrigt et bud på pavillionen med lys, hendes cykel-bag-lygte.

 

Miamaja Koch Olsson tape arkitekturmodel

Miamaja Koch Olsson tape arkitekturmodel

 

Det slog mig, at vi altid har haft et specielt kærligt forhold til tape, min datter og jeg. Som 3-4-årig satte hun lange tape-strimler lag på lag på vores vægge, hvilket inspirerede mig til at lave nedenstående tape-billede, som jeg strakt måtte finde frem fra kælderens gemmer. En hel rulle tape er snøret om billedet, som derfor er temmelig tykt. Desværre har det ikke været muligt at få effekten helt med i disse fotos, og overfladen er da også blevet lidt krøllet med tiden.

Christina Bruun Olsson tape

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.