Så oprandt dagen hvor mine 10 store silhuet-malerier, af mødet mellem rytterstatuer og det moderne by-inventar, kom op at hænge på det grønne metrohegn på Halmtorvet.

Christina Bruun Olsson, silhuet, illustrationer

Christina Bruun Olsson, silhuetter, illustrationer

 

De hænger så flot lige over for den lille, formidable café grams, som var så søde at servere kølige, styrkende drinks til arbejdsholdet. Idet den sidste skrue blev sat i, dukkede solen op. En hvis person kunne ånde lettet op – med verdens venligste mand, Christoffer fra Metroselskabet, en lift og godt humør gik det over al forventning.

 

Pressen har været meget positive. Vesterbro lokalavis slog historien stort op på forsiden med overskriften “Christina og rytterne“, Where to Go lod et helt opslag dominere af mine ryttere, og på Politiken skrev dels om det i den trykte avis i iBYEN, samt følgende indlæg:

 

Jeg kan nu tænke tilbage på den dag jeg opdagede en hest bide sig fast i en parkeringsautomat, samt på den efterfølgende process i udarbejdelse af disse temmelig store billeder hjemme i vores relativ lille stue …

Christina Bruun Olsson, silhuetter

 

… og se spændt på hvordan malerierne vil udvikle sig over tid. (Læs her status på slidtage-situationen efter 2 måneder).

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.