At illustrere og layoute indhold til musik er en spændende opgave, hvor det dels er vigtigt at fange nerven og de mange facetter, som musikken indeholder, og overføre til et enkelt visuelt billede, dels at lave en forside som ikke kun ser indbydende ud på hylderne i musikbutikken men også kan overleve som lille bitte thumpnail-billede på de digitale musiktjenester.

Cover til bandet Nothing of this is Real's album: Did we kill you Dear? Er det mon et gammelt portrætfoto i en ramme, hvor glasset er smadret? Eller er der tale om et skudhul i brystet på denne søde kvinde? En kontrastfuld dobbelttydighed der sammenfletter bandets navn og albummets titel samt ikke mindst bandets sound, der netop har denne kontrastfulde pæne, punkede klang.

 

Jakob Dahn (som desuden er sangskriver og sanger i Nothing of this is real) udgave i 2018 albummet "Sleeping man" med tilhørende single "Eyes set on the sun". Her blev det muligt at gøre brug af det netop færdigdesignede Gadealfabet som kontrast til de to fotos.

Cover til bandet Bagland med brug af bandets egne fotos. Logoet opstod ved udarbejdelsen forsiden, hvor dele af bogstaverne går bag et træ, og denne effekt er bevaret når det bruges seperat.