Løsning på mere familietid

Jeg har haft den fornøjelse at hjælpe til at konceptudvikle illustrere og layoute Designed Learnings produkter, bla. vendeplakater og forskellige kortspil.

I december 2017 gik Designed Learning i luften med sin første vendeplakat og serie kort med verdens landdyr, samt diverse supplerende opgaver og andre aktiviteter relateret til emnet. Design Learning laver produkter til opholdsrummet, hvor familien oftest er samlet. De skal være udformet, så voksne ønsker dem fremme, men samtidig appellere til børnene. Dermed bliver produkterne udgangspunkt for et lærerigt samvær, børn og deres forældre imellem. Siden lanceringen er der kommet formidlingspakker om bla. maden, kroppen samt specialfremstillede produkter til bla. Holstebro Museums udstilling "Drager og andre mystiske væsener".

Ved køb hos Designed Learning støtter du Børns Vilkår. Det er fantastisk god sag som jeg er meget stolt af at være en del af.
Læs mere om Designed Learning på deres hjemmeside, og i mit blogindlæg herom. Det er desuden muligt at følge dem på Facebook og Instragram.