< Underviser og vejleder

Vores hverdagsomgivelser danner konstant tilfældigt opståede bogstaver – nogle er lettere at finde end andre. Bogstav-jagten er underholdende og udfordrende i sig selv … for kan man finde alle bogstaver i alfabetet, både store og små bogstaver, alle tal og diverse tegn? Jeg har været afsted med både grupper af voksne og børn/unge på mellem- og udskolingsniveau (4.-9. klasse). Alle kan være med, og det er desuden en rigtig god samarbejdsøvelse.

Efter endt fotojagt er det oplagt, hvis muligt, at arbejde videre med motivfundene: redigere (f.eks. beskæring), samle som print eller digitalt, vurdere og sortere efter kvalitet og originalitet og ikke mindst sammensætte som alfabet og ord.

Opgaven kan udvides til næste step – den egentlige designfase: At omsætte de tilfældige opståede bogstaver til unik, original typografi (kan tegnet i hånden  eller på computer alt efter målgruppe og udstyr til rådighed) … og med udgangspunkt i dette unikke bogstav, designe flere i en serie – enten skrive et ord eller lave hele alfabetet.

Ring eller skriv for at høre nærmere om muligheder ifh. til jeres udgangspunkt (målgruppe, tidsramme, antal deltagere, osv).
Tlf.: 60940031 – kontakt@christinabruunolsson.dk