Origami

Under kategorien "Andet" præsenteres en bred vifte af projekter uden kunde, budgetter, deadlines og lignende ydre rammer. Eksemplerne illustrerer fint den mangfoldighed i det visuelle udtryk, som jeg søger, nysgerrigheden i materialebrug og legebarnet i mig.

Christina Bruun Olsson, Novozymes, bigbag, fugle, origami

I 2003 udskrev Novozymes en åben konkurrence om alternativ brug af de enorme big bags, som deres. enzymer transporteres i verden over.

At mennesker formår at skabe diverse figurer ud af et enkelt stykke papir, er og bliver for mig en gåde. Origami er simpelthen magi! At big bag skulle foldes til fugle er klart! Hvide fugle, symboliserer den rene natur som Novozymes inspirreres af. Løsningen bruger og understreger big bag’s karrakterer; Den er kridhvid og stiv i stoffet …

Ud af bare een big bag kan laves 5-20 fugle, alt efter størrelse. Hvor mange fugle mon der kan laves af alle de sække som Novozymes bruger inden for en given tidsramme? Ved at tænke på, hvor megen lykke en enkelt lille fugl kan afstedkomme, finder jeg stor gavn i at gå i gang med dette projekt!