Jeg er uddannet grafisk designer fra Visuel Kommunikation, Danmarks Designskole (i dag KADK). Med erfaring fra Designbureauet Krogh&Co, undervisnings-, rådgivnings- og konsulenterfaring fra bla. Mediehøjskolen (tidl. Den Grafiske Højskole) og intern tegnestue i Novo-gruppen, har givet mig et skarpt øje for helhed som detalje, inden for en bred vifte af designdiscipliner og formidlingsopgaver.

Min styrke ligger i den indledende idé-, research- og udviklingsfase, hvor den analytiske tilgang ofte er nødvendig. Den visuelle process og formidlingen af denne i form af bla. præsentationer, designguides o.lign., ligger mig ligeledes meget på sinde.

Indlevelse kendetegner min tilgang til faget grafisk design. Det er mit eksistensgrundlag i mit professionelle virke, hvad enten det er i dialogen med kunden, en analytisk tilgang til en opgave, en opgaves visuelle tilblivelse eller formidling i form af artikler, foredrag, undervisning, o.lign. – En tilgang til faget der har åbnet mange spændende oplevelser, blandt andet gode kunderelationer, juryarbejde, foredrag, forfatterskab, anmeldelser, mm. Mit engagement bruger jeg i dag i høj grad på min blog “En visuel synsvinkel“.

Mine største visuelle helte har det tilfælles, at de på hver deres måde skaber oplevelser med meget få virkemidler: Maren Uthaug, Peter Callesen, Olafur Eliasson og Shigeo Fukuda.

 

Udtalelser

fra personer som jeg har arbejdet tæt sammen med (under “Formidling” findes udtalelser fra studerende):

“Jeg gad godt besøge indersiden af Christinas hoved for en dag. Derinde bliver et hurtigt brief på 5-6 ord oversat til lige præcis den tegning eller det piktogram, du ikke vidste, du forestillede dig. Jeg forstår ikke, hvordan hun gør det, men netop denne evne er grunden til, at vi har brugt Christina til at lave illustrationerne til blogindlæggene på BRO Kommunikations blog, BRO Blog, i flere år. Du finder ikke en flinkere og skarpere grafiker til illustrationer på denne side af Saturn”
– Kathrine Louise Nielsen, BRO Kommunikation

“Christina formår at give med- og modspil – hele tiden med det for øje, at frembringe et flot resultat, som alle kan være stolte af. Det er første gang jeg har arbejdet sammen med Christina, men det er ikke sidste gang, for Christina er i særklasse. Jeg er ganske enkelt imponeret og stolt af at have arbejdet sammen med en så kompetent og kreativ håndværker”
– Käthe Munk Ryom, Akademikerne

“Christina fornemmede meget hurtigt, hvilken ånd og stemning, der skulle præge Abildgaard-bogen, og hun var særdeles innovativ og indlevende i sine valg af skrifttyper, stilistiske virkemidler og opsætning. Resultatet blev en sjældent helstøbt bog …”
– Sven Bjerkhof, Redaktør, Statens Museum for Kunst

“Hendes process og kreativitet i research og udviklingsfasen viser en designer, der kommer hele vejen rundt om kundens problemstilling, og hun har en sjælden evne til netop at se, hvad i kundens særkende der bør træde frem. Uanset om det er en visuel identitet eller et enkelt delprojekt”
– Dorte Krogh, Direktør i Krogh&Co Designbureau

“Det var en fornøjelse at opleve Christina præsentere logoet på en seriøs, uhøjtidelig måde, der både var overbevisende og fik smilet frem undervejs”
– Simon Bek Rasmussen, Projektkonsulent, Aarhus Maskinmesterskole

“Christina lyser i den grad op på scenen, med kreativitet, livsglæde og gå-på-mod”
– Susanne Stormer, Vice President, Global TBL Management, Novo Nordisk

“Med mange gode ideer og kreative indspark fik Christina skabt et design, der passede godt til KOMBITs brand og som samtidig var både smukt og nemt at bruge”
– Susanne Rasmussen, Senior Konsulent, KOMBIT

 

Jeg har et omfangsrigt, professionelle netværk. Herunder er en håndfuld links til dem, som jeg arbejder oftest og tæt sammen med:

Grafisk designer, Trine Søgaard; Umage Bureau
Strategisk designrådgivning Dorte Krogh
Journalist Signe Tonsberg, Tonsberg Tekst
Grafisk Designer, Ulla Korgaard, Designeriet
Fotograf Ebbe Forup 

 

 

 

Læs interview fra Inform fra 2005

Curriculum Vitae
Referencer
Kontakt & Priser