Mit faglige netværk er omfangsrigt og dygtigt og består dels af mange brancher, dels af mange forskellige kompetencer på design-, kunst-, kultur- og kommunikationsområdet (designpartnere af forskellig slags, bla.: digital-, lyd- og skriftdesignere, illustratorer, rentegnere, trykkere, skribenter, fotografer, mv.) – Et uundværligt netværk når man er en nysgerrig sjæl med en enkeltmandsvirksomhed.

 

Medlemskaber:

Jeg tror på, at man kommer længst med nysgerrighed og dialog og har derfor min daglige gang i kontorfællesskabet Villa Kultur, hvor tværfaglighed og samarbejde er i fokus.

Det er med stolthed, at jeg er medlem af Museomix, hvor jeg kan få stor indsigt og inspiration og selv gøre stor gavn med min tilgang til og interesse for museumsverdenen og formidling til både børn og voksne.

Desuden er jeg med i den københavnske afdeling af Ladies Drawing Nights, et kreativt arbejdende fællesskab med fokus gensidig inspiration inden for bla. arbejdsmetoder og materialer.

Når der en sjælden gang er brug for at trække stikket helt for at samle tankerne om et bestemt projekt,  f.eks. at skrive en bog, tager jeg til Ørslev Kloster Refugium, et medlemsskab som jeg føler mig så heldig over at være en del af. Bag de smukke og metertykke mure er der ro og inspirerende mennesker.

Jeg har desuden i mange år bla. været medlem af RealDania Byg-klubben, Danske Kunsthåndværkere, Design denmark og HK-grafisk.

 

Herunder en rigtig god håndfuld at fremhæve:
Strategisk designrådgivning Dorte Krogh
Journalist Signe Tonsberg, Tonsberg Tekst
Grafisk Designer, Ulla Korgaard, Designeriet
Fotograf Ebbe Forup