Mit faglige netværk er omfangsrigt og dygtigt og består dels af mange brancher dels af mange forskellige kompetencer på design-, kunst-, kultur- og kommunikationsområdet (designpartnere af forskellig slags, bla.: digital-, lyd- og skriftdesignere, illustratorer, rentegnere, trykkere, skribenter, fotografer, mv.) – Et uundværligt netværk når man er en enkeltmandsvirksomhed med det mål, at løse hele verdenssituationen 🙂

 

Medlemskaber:

Jeg tror på at man kommer længst med nysgerrighed og dialog og har derfor min daglige gang i kontorfællesskabet Villa Kultur, hvor tværfaglighed og samarbejde er i fokus.
Det er med stolthed, at jeg er medlem af Museomix, hvor jeg kan få stor indsigt, stor inspiration og gøre stor gavn med min tilgang til og interesse for museumsverdenen og formidling til børn.
Desuden er jeg med i den københavnske afdeling af Ladies Drawing Nights, et kreativt fællesskab med gensidig inspiration inden for bla. arbejdsmetoder og materialer.

Har desuden i mange år bla. været medlem af RealDania Byg-klubben, Danske Kunsthåndværkere, Design denmark og HK-grafisk.

 

Herunder en rigtig god håndfuld at fremhæve:

Grafisk designer, Trine Søgaard; Umage Bureau
Strategisk designrådgivning Dorte Krogh
Journalist Signe Tonsberg, Tonsberg Tekst
Grafisk Designer, Ulla Korgaard, Designeriet
Fotograf Ebbe Forup