Ladies Drawing Night

Hver 14. dag mødes en gruppe kreative kvinder omkring et stort, ovalt bord på Nørrebro, København. Denne gruppe er jeg så heldig at være en del af. Vi skiftes til at stå for aftenens tema og planlægning af opgaver. Det er dygtigt, flittigt og herligt selskab, hvilket opgaver og løsninger vidner om. Under denne kategori vil jeg reportere fra nogen af disse kreative aftener.

It’s time to dance

It’s time to dance

Posted by on 24. februar, 2018| No Comments

It’s time to dance – er et streetartprojekt af kunstneren Sobr. Overalt i Berlin hænger dansende mennesker hvirvlet ind i farverig konfetti. Tænk om han også vil byde København op til dans en dag?

Pink Army med bue og pil

Pink Army med bue og pil

Posted by on 5. december, 2017| No Comments

Da jeg første gang stødte på Pink Army slog mit hjerte en kolbøtte. Der var to soldater iført pink fra støvle til hjelm, parate til at skyde med deres lyserøde geværer. Heldigvis var de fastfrosset i denne voldelige gerning … og så var de i øvrigt kun ca. 3 cm. høje. Kolbøtten var derfor af glædelig overraskelse, for […]

Berlins farveskala

Berlins farveskala

Posted by on 31. oktober, 2017| 3 Comments

Foto-farveregistrering fra Berlins gader; facader, skiltning, frisurer, beklædning, grafitti, posters, transportmidler, byrumsinventar, mm.

Tegn, fold og klip i bogen og nye historier dukker frem

Tegn, fold og klip i bogen og nye historier dukker frem

Posted by on 19. oktober, 2017| No Comments

Understreg, klip og fold dig frem til nye sætningskonstruktioner og handlinger. Det gjorde en håndfuld kreative sjæle til Ladies Drawing Night … det var ren salighed for pokker!

Ladies Drawing Night i KBH

Ladies Drawing Night i KBH

Posted by on 16. maj, 2017| No Comments

En spændende aften til Ladies Drawing Night

Catwalk-collager

Catwalk-collager

Posted by on 27. marts, 2017| 2 Comments

For et par måneder siden var jeg til et Ladies Drawing Night-arrangement, hvis tema netop denne aften var “Catwalk”. Materialevalg var helt frit, og der kom mange skønne og meget forskellige bud på visualisering af catwalk aftenen igennem. Da jeg kom halsende 30 min. for sent efter en kalenderfyldt dag, havde jeg intet andet med i tasken end et […]